22.01.2012

Søndag formiddag

Alle påbegynte prosjekter er ferdige, og godt er det.
I stua har det vært kaos siden onsdag, men nå kan jeg rydde bort maling, pensler og parkettunderlaget som har fungert som beskyttelse mot malingsøl.


Jeg er kjempefornøyd - tusen takk for alle koselige kommentarer om stuebordene mine!Speil og smørkinne har fått et malingstrøk - og forandret karakter. Jeg merker at jeg er litt på vei bort fra den sukkersøte stilen, speilet har fått dekorasjon av "urskiver" fra Panduro. Liker egentlig en touch av det industrielle også.
Synes smørkinna ble veldig fin. Den er kun malt på utsiden og på toppen av pinnen, litt for å gi illusjon av at den alltid har vært sånn. Detalj av bildet jeg dekorerte tidligere i uken, der har jeg også limt på "urskiver".
Lyslykter har jeg også laget noen av, har brukt gamle konjakk-glass. De har en veldig fin form, synes jeg. Disse er også kjøpt på loppis, sedvanlig dekorert med serviettdecopage og sukker.


Får litt ekstra kreativitet når jeg vet at jeg skal ut på hjemmevisning, dessuten solgte jeg nesten alle lyktene på messa i fjor høst.


I går hadde jeg en kjempekoselig lørdag, litt ut og inn av butikker tidlig på formiddagen - så venninnebesøk. Koselig å treffe gode venninner, og nå vet jeg ikke når jeg ser den ene av dem, for hun har termin i disse dager, og kan føde når som helst.


Etter at jeg kom derfra, var jeg en tur hos naboen, også det en veldig god venninne.


Var innom bruktbutikken og fant et par kule saker, men det kommer i egen blogg.


Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god søndag!


Klemmer, Marianne.

3 kommentarer:

 1. Så mye fint du har laget, Marianne.<3 Flinke deg. Ha en riktig god søndag.
  Klem fra Kirsten<3

  SvarSlett
 2. Kreativ dame du er;) God søndag og fin uke til deg, så blogges vi!

  SvarSlett
 3. jammen er du effektiv og kreativ...flotte ting du lager :-)

  klem tone

  SvarSlett