08.12.2011

Vakkert hvitt

Har sjelden vært så glad for snø som jeg har vært i år...
Fryder meg over det vakre og hvite som har lagt seg på bakken og ellers hvor det har kommet til.Konglene har fått et dryss av puddersnø -  heldig med kuldegrader i dag, og snøen er som bomull..

Tre med lys og pynt - for enkelhets skyld har jeg pyntet et gammelt tre i plast, og dette står ferdig hele året. Bare å ta det ut av boden og plugge i kontakten.


På blomsterkassen på "Bua" henger kremmerhus i sink - fyllt av snø.. Vakkert, synes jeg...Granbaret i bøtta på trappa har fått dryss av snøkrystaller...


Julestemningen har kommet, håper kuldegradene holder seg sånn at snøen også blir - helt fram til jul!


Tusen takk til alle dere som har lagt igjen fine ord, det er veldig hyggelig lesning!


Ønsker deg en fin kveld!


                        Klem, Marianne.

5 kommentarer:

 1. det var bare så nydelig...julepynten blir penest ute, så naturlig!

  klem tone

  SvarSlett
 2. Heldige dere som forsatt kan nyte snøen , her i telemark nærmere bamble er det nesten storm i kasta ,regn og mild vær :( så et helt døgn fikk jeg julestemmning: Lekre bilder, var søtt m kremmerhus på blomsterkassene <3


  Tonje

  SvarSlett
 3. Grattis med nytt fin (og julete) bilde på headeren :) Ein slik engel har eg og ein plass - fekk den av barna etter ei praksisperiode på sfo for nesten 15 år sida - den e like fin endå :) Så heldige dåkke e som har snø! Her er det snø enno, men er stygt redd for at vinden og regnet tar knekken på den i mårgå... Men men - slik er det på vestlandet, og vi får berre krysse fingrane for at den kjem tilbake til jul :)

  Ha ei god natt!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Marianne :)
  Det er "rart" med denne snøen... den imponerer oss og gleder oss i starten, men til våren ønsker vi den vekk, helst så tidlig som mulig ;o)

  SvarSlett
 5. Så koselig julestemning hos deg :). Nå er det bare ei uke til jeg skal hjem til Valdres og feire jul, gleder meg skikkelig.
  Denne tradisjonen med nissegaver er kjempeartig.
  Klem Inger

  SvarSlett